سلام.
من یک رم sd دارم که فرمت نمیشه و اخطار write protect می ده اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
سلام.
من یک رم sd دارم که فرمت نمیشه و اخطار write protect می ده اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
آخرین ویرایش توسط Hamid ، ۱۳۸۹/۰۷/۲۶ در ۱۹:۱۱. دلیل: اصلاح عنوان
دوست عزیز من خودم یه فلش داشتم که همین اخطار رو میداد و فرمت نمیشد ولی با یه نرم افزار بنام Repair_v2.9.1.1 فرمتش کردم و مشکل حل شد،حالا واقعا نمیدونم مشکل شما رو هم حل میکنه یا نه اگر خواستی امتحان کن...!
لینک دانلود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلید حل مشکل اینجاست
اولین کاری که می کنید اینه که توی یه سیستم دیگه امتحان کنید اگه جواب نداد اونوقت راه حل زیر رو که فکر نکنم جایی بینید بخونید
بالاخره بعد از 2 ماه تونستم راه حل این مشکلو پیدا کنم
تا به حال هم فلش هایی هم چون Transend , silicon power , TDK و ... رو باهاش درس کردم
دوستان اشاراتی داشتند ولی کاملا راه اصلی رو بیان نکردند
برای این کار ابتدا نرم افزار رو باید بگیرید ( این نرم افزارو من آپلود کردم براتون )
بعد از اون باید از حالت زیپ اونو در بیارین
بعدش فلش رو به دستگاه کامپیوتر وصل کنین و روی آیکون نرم افزار کلیک کنین
بعد از اون متوجه می شین که نرم افزار در حال فرمت فلشه .
خب شاید با زدن این کلید حوصلتون سر بره چون این کار خیلی طول می کشه و اکثرا انجام نمیشه
خب باید از راهی که می گم برین
بعد از زدن کلید نرم افزار و تایید گزینه ی درخواستی میبینید که دستگاه در حال فرمت می باشد
بعد از 20 ثانیه که دستگاه کار کرد ctr+alt+delete رو بگیرید
و در تب process که در task manager هستش توی لیست ها ابتدا اسم برنامه رو پیدا کرده و ENd TASK کنید سپس
EXPLORER رو پیدا کنید و END TASK کنید
حال دوباره از طریق run با نوشتن Explorer سیستمتونو به حالت عادی در بیارین
فلشو دربیارین و دوباره جا بزنین
پیغام فرمت می یاد و با فرمت کردن در این بار می تونید فلشتونو زنده کنید
اگه دوستان مشکلی داشتند به من ایمیل بزنند چون من تو این فروم نمی یام . فقط خواستم مشکلی رو که زمانی داشتم و دربه در دنبال راه حلش می گشتم رو برای دیگران حل کنم .
با تشکر فراوان از دوستان عزیز
حال از داخل لینک زیر میتونید نرم افزار کم حجم رو بگیرید
کد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخرین ویرایش توسط Hamid ، ۱۳۸۹/۱۱/۲۹ در ۱۰:۲۴.
بهترین راه باری حل شدن مشکل write protect اگه اطلاعات خاصی ندارید استفاده از نرم افزار Low level format می باشد که اغلب بیش از 80% مشکل ها رو برطرف میکند لینک دانلود نرم افزار در زیر می باشد :
توجه اشتباه در انتخاب USB یا هارد تمام اطلاعات پاک شده و غیر قابل برگشت می باشد:
کد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
<<در سرزمینی که نتوان مردانه زیست، مردانه مردن زندگیست>>
كوروش كبــــير
سلام جفت نرم افزارها رو امتحان کردم ارور usb not foundمیده درحالی کهusbروشناخته
Device Name: +[Y:]+USB Mass Storage Device(ChipsBnk Multi-Reader USB Device)
PnP Device ID: VID = 1976 PID = 4082
Serial Number: 110074973765
Revision: 4082
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: Chipsbank(??)
Chip Part-Number: CBM4082
Product Vendor: ChipsBnk
Product Model: Multi-Reader
اینهم اطلاعات مموری کاردتربه خداکمکم کنید
آقا نشد که نشد.
آخرین ویرایش توسط Mohammad ، ۱۳۹۱/۰۱/۱۰ در ۱۵:۲۳. دلیل: فونت
حتما دكمه اش رفته پايين.. يه دكمه سفيد كنارش داره اونو بده بالا درست ميشه
اقايوني كه از برنامه ي write protect replace استفاده ميكنن وبا ارور not found memory روبرو هستند براي شناساييه فلش مموري بايد به اينترنت وصل شوند بعد برنامه ي write protect replace را اجرا كنن بعد با پيدا شدن فلش مموري كارتان اسان ميشود كه بقيه تو #2 در بالا توضيح داده شده.با ارزوي موفقيت براي شما.
ببخشيد اشتباه شد بقيه تو#3توضيح داده شده.
آخرین ویرایش توسط Farhad ، ۱۳۹۱/۰۲/۰۳ در ۰۲:۵۷. دلیل: ترکیب ارسال ها…