سلام خدمت دوستان کارشناس
من لب تاپ 5742ZG acer دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوث شو فعال کنم ،هیچ دکمه ای هم روی لب تاپ پیدا نکردم که مربوط به بلوتوثش باشه!باید چطوری فعالش کنم؟
سلام خدمت دوستان کارشناس
من لب تاپ 5742ZG acer دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوث شو فعال کنم ،هیچ دکمه ای هم روی لب تاپ پیدا نکردم که مربوط به بلوتوثش باشه!باید چطوری فعالش کنم؟
احتمالا درایورش نصب نیست از سایت acer.com درایورش رو دانلود کن
برای امتحان کردن که ببینی دراسورش نصبه یا نه میتونی رو یه فایل کلیک راست کنی ببین چیزی به اسم ارسال با بلوتوث داره یا نه اگه نه که دیگه درایور نصب نیست
آخرین ویرایش توسط Mohammad ، ۱۳۹۰/۰۹/۱۵ در ۰۰:۰۱. دلیل: حذف نقل قول
برای این لپ تاپ زمانی که شما درایور رو نصب کرده باشید تو منوی Start گزینه All Programs می تونید بلوتوث رو پیدا کنید. فعالسازی هم زمانی که وایرلس لپ تاپ رو روشن کنید بلوتوث هم روشن خواهد شد.
به اميد روزي كه در تقويم بنويسند:: تعطيل ::
سالروز ظهور منجي عالم بشريت
سلام خسته نباشید من لب تابم بولوتوث داشت و برنامه اش هم نصب بود ولی یکبار turn off کردم دیگه نه میتونم چیزی بفرستم نه دریافت کنم یه کم دستکاریش کردم مثل اینکه حذف شده مدلش دل 5010 کورای5 ویندوز7 است
سلام،لب تاب من 5742ZG acer است.اماتاکنون نتونستم بلوتوثش روفعال کنم!یک بارهم از دوستان کمک خواستم نظر دادن که باید ازسایت acer دانلود کنم که لب تابم رو ویروسی کرد باوجود اینکه آنتی ویروسم فعال بود! نمیدونم چیکارکنم؟راستی لب تابم ویروسی شده باید ویندوزشو عوض کنم؟
آخرین ویرایش توسط Hamid ، ۱۳۹۰/۰۵/۲۲ در ۰۵:۱۵. دلیل: اصلاح عنوان
سایت رسمی acerنبوده که ویروس داشته
من لپ تاپ X44L ایسوس دارم و بلوتوثش کار نمیکنه! تو دیوایس منجر هم وقتی درایو رو باز کردم این رو نوشته بود:
Windows has stopped the device because it has reported problems. (code 43)
چی کارش کنم؟ درضمن ویندوزشم اورجینال نیست!
در مورد سوال اول که باید درایور رو از سایت ایسر یا سایت مشابه دانلود و نصب کنید تا مشکلتون رفع بشه.
البته گاهی اوقات این مشکل مربوط به ریجستری ویندوز هم میشه که تا نصب مجدد وین هم پیش میره.
در مورد ویروسی شدن سیستم هم میتونید به یه آنتی ویروس خوب و البته به روز از شر این مشکل هم خلاص بشید و نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست.
می تونید با رفع مشکلات ویندوز و نصب مجدد درایور بلوتوث ازش استفاده کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]